Wat komt er in het Forum?

Aan de Nieuwe Markt timmert de BAM hard aan ons nieuwe onderkomen: een spectaculair, voor iedereen toegankelijk gebouw van 17.000 m2 verdeeld over tien verdiepingen naar een ontwerp van NL Architects.

Begin 2018 heeft de BAM het hoogste punt bereikt, eind 2018 is de buitenzijde klaar en beginnen ze aan het interieur. In de nazomer verhuizen we en in het najaar van 2019 opent het Groninger Forum de deuren voor iedereen!

WAT KOMT ER IN

WAT KUN JE BIJ ONS DOEN

Het Groninger Forum gaat zeven dagen in de week open en wordt een wereldse ontmoetingsplek voor nieuwsgierige mensen. Bij ons bezoek je straks:

WAAR KOMT DE BIBLIOTHEEK

Door het hele gebouw heen. Bij de kiosk in de entreehal, op het leesplein, op het kennisplein en daar waar het logisch en relevant is; we laten de materialen thematisch aansluiten bij specifieke functies. Zo vind je bijvoorbeeld bij het Forumlab onze materialen over natuur, techniek en wetenschap.

HIER VIND JE ONS NU

Tot de opening kun je ons al bezoeken op verschillende locaties: bij het filmtheater aan het Hereplein 73 en uiteraard bij alle bibliotheken in de stad.

Op onze website vind je de openingstijden en adressen van al onze locaties.